El lleure i la cultura en temps digitals

 

La cultura digital ha accelerat els canvis socials d’una manera inèdita en la història de la humanitat. Les activitats econòmiques i socials que es basen en l’atenció a les persones i les relacions de proximitat no poden viure al marge d’aquestes transformacions.

Quin ha de ser el paper del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat en els nous entorns digitals? Com hem d’afrontar el futur per preservar els valors que són en l’arrel de la nostra activitat? Com ho hem de fer per convertir els riscos en oportunitats?

Genís Roca, expert en transformació digital i consultor empresarial, va oferir el 19 d'abril de 2018 una xerrada inspiradora als socis de l'Acellec i a tots els agents del sector que es van voler acostar al Palau Macaya. Ens vam endur la motxilla plena de dades i informacions útils per orientar els professionals del nostre àmbit en el món complex de la societat de la informació. 

La honestedat, la cerca d'aliances que vagin més enllà del propi sector, el respecte màxim a l'usuari i la confiança que siguem capaços de generar, són algunes de les claus de l'èxit.

Podeu veure aquí mateix la xerrada completa, i en aquest enllaç, la presentació amb què la va acompanyar.