notícies

Campos Estela, reconeguda com a PIME responsable en la Nit de l'Empresari 2016

10/10/2016

L'empresa de lleure educatiu associada a l'Acellec, Campos Estela, va rebre un dels guardons que cada any atorga la patronal Cecot a les organitzacions que destaquen per alguna raó en la seva activitat econòmica. Es tracta del Reconeixement Caixabank a la PIME responsable, i va lliurar el dijous, 20 d`octubre, durant la celebració de la 22a Nit de l'Empresari 2016, que va tenir lloc a l'Auditori de Barcelona. El jurat va acordar el 6 d'octubre atorgar el reconeixement a l'empresa vallesana per la seva tasca en la promoció d'hàbits alimentaris saludables, la defensa del medi ambient i la promoció de valors educatius.

La Nit de l'Empresari és una de les cites del món empresarial català de més llarga tradició i àmpliament consolidada. Es tracta d'un espai de relació social en el qual es troben empreses associades a la patronal Cecot, directius de referència en el món econòmic, representants de l'adminstració i professionals de tots els àmbits possibles d'activitat. Enguany es va celebrar a l'Auditori de Barcelona, i es va presentar amb el lema reEvolució, Transformem idees.

En paraules del president de Cecot, Antoni Abad, "distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals és una funció bàsica en una organització empresarial com la nostra". Per aquesta raó, durant la Nit de l'Empresari s'atorguen una dotzena de reconeixements a empreses i professionals que destaquen per l'excel·lència en l'exercici de l'activitat econòmica o pels valors que difonen i promouen des de les seves ocupacions. L'Acellec va obtenir un d'aquests reconeixement l'any 2011, com a associació que impulsa el desenvolupament empresarial dels seus membres.

En la Nit de l'Empresari 2016, per tant, es va lliurar un reconeixement vinculat a l'Acellec per segona vegada, en aquesta ocasió per ressaltar el les bones pràctiques i els valors impulsats per Campos Estela. Cal destacar, a més, que el gerent de Campos Estela, Martí Garcia, és membre actual de la Junta Directiva de l'Acellec.

En aquest enllaç trobareu tots els reconeixements d'enguany, amb una descripció de l'activitat dels guardonats i de les raons per les quals els jurat els ha distingit.  En aquesta edició destaca, entre d'altres, la Personalitat 2016, atorgat a Joan Uricach i Marsal, per la seva llarga trajectòria al capdavant de Grupo Uriach, SA, dedicat a la elaboració de productes farmacèutics.

L'Acellec va ser a la Nit de l'Empresari amb una nodrida representació, amb l'assistència, entre d'altres, del president Pere Mulero i dels vicepresidents Oriol Carbonell, Jesús Poza i Mònica del Monte, coincidint amb la celebració del 15è aniverari de la fundació de l'associació patronal de referència en el món del lleure educatiu i cultural.