notícies

L'Acellec participa a la Nit de l'Empresari 2016

11/10/2016

Una àmplia delegació de l'Acellec participarà a la 22a Nit de l'Empresari que, com cada any, organitza la patronal Cecot. La trobada tindrà lloc a l'Auditori de Barcelona el 20 d'octubre i, com cada any, reunirà una part significativa del món econòmic català, amb presència d'empreses i organitzacions associades a Cecot, però també de directius i professionals de tots els àmbits empresarials, representants de les administracions locals i del Govern. L'esdeveniment s'ha consolidat com una trobada social, en la qual es promou el desenvolupament empresarial, es reconeixen les bones pràctiques en l'activitat econòmica, es promouen valors mediambientals i socials i s'impulsen espais de cooperació i esforç compartit. Enguany, a més, una de les empreses associades a l'Acellec, la vallesana Campos Estela, serà guardonada amb el Reconeixement Caixabank a la PIME responsable. Una bona notícia que coincideix amb la celebració del 15è aniversari de l'Acellec.

El president de l'Acellec, Pere Mulero, serà present a l'esdeveniment, i l'acompanyarà una part significativa de la junta directiva de l'entitat. Oriol Carbonell, vicepresident del sector educatiu, Jesus Poza, vicepesident del sector cultural i Mònica del Monte, vicepresidenta del sector colònies, formaran part, entre d'altres, de la representació de la patronal de referència del lleure educatiu i sociocultural. Cal recordar que en l'edició de 2011 de la Nit de l'Empresari, l'Acellec va ser reconeguda com a associació promotora del desenvolupament empresarial dels seus associats. Amb el reconeixement que enguany obtindrà Campos Estela, per tant, és ja la segona vegada que el sector empresarial del lleure educatiu i sociocultural adopta un paper protagonista en aquesta trobada social del món econòmic.

Al llarg de la nit es fa lliurament de dotze reconeixements a les bones pràctiques empresarials i es destaca també la personalitat de l'any, homenatjant la trajectòria d'alguna persona que hagi destacat per la seva tasca en el món econòmic i empresarial del país. Enguany rebrà aquest reconeixement Joan Uriach i Marsal, que ha estat durant molts anys al capdavant de Grupo Uriach, SA, un referent del sector farmacèutic. A més del reconeixement a Campos Estela, es lliuraran també guardons a l'empresa més internacional, al comerç més dinàmic, els reconeixements a la innovació en la petita i a la gran empresa, a la jove iniciativa empresarial, al valor d'emprendre i de reemprendre, a l'entitat intregradora, a una empresa centenària, a una associació empresarial i a les millors pràctiques de l'administració pública.

En aquest enllaç podeu trobar informació extensa sobre la Nit de l'Empresari, i en aquesta altra dades precises sobre tots els guardonats de la nit.