notícies

Explorant nous límits

La Nit de l'Empresari que organitza anualment la patronal Cecot tindrà lloc dilluns, 23 d'octubre, al Teatre Nacional de Catalunya, presidida pel lema Explorant nous límits. L'Acellec serà present a l'acte, amb la participació del seu president, Pere Mulero, del membre de la junta directiva Albert Codinas i del gerent de l'entitat, Pep Montes.

La trobada d'empresaris tindrà lloc en un moment de gran complexitat política i amb visions contraposades sobre l'evolució de la situació econòmica a la llum dels darrers esdeveniments. Probablement per això, en el missatge de presentació de l'esdeveniment, el president de Cecot, Antoni Abad, explica que "us volem proposar que ens acompanyeu a explorar nous límits, en aspectes tan importants com les relacions laborals, la recerca i la innovació, la formació en el lloc de treball, les polítiques energètiques i tots aquells àmbits del món de l'empresa que cal ajustar a un nou context, a una nova realitat econòmica fortament marcada per la globalització i la transformació digital". 

Durant el transcurs de l'acte es farà lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial i un sopar relacional, a peu dret, per fomentar l'intercanvi i relació entre agents empresarials. La d'enguany serà la 23a edició de la Nit de l'Empresari.