notícies

Prat Actiu!, empresa de lleure infantil i juvenil associada a l'Acellec, celebra el desè aniversari aquest mes de maig

09/05/2018

Una xerrada sobre la inclusió i el lleure educatiu i una jornada lúdica i esportiva centren els actes durant els propers dies al Prat de Llobregat. Des de l'Acellec felicitem l'empresa a qui desitgem tots els èxits

Prat Actiu!, empresa de lleure infantil i juvenil associada a l'Acellec, celebra aquest mes de maig el desè aniversari amb un programa d'actes divers. L'empresa del Prat de Llobregat estrenarà els actes de l'aniversari amb la xerrada 'Ciutat, inclusió i lleure educatiu' el proper dimecres 16 de maig a la sala d'actes del Cèntric a les 7 de la tarda. Hi participaran Rosa Rodríguez, directora del CEE Can Rigol, Joan Subirats, catedràtic de CIència Política de la UAB, Francesc Vilà, membre de la Fundació Cassià Just i Ismael Palacín, director de la Fundació Bofill. 

 

'ActiuDay'

La jornada central de l'aniversari serà el dissabte 19 de maig a través del dia ActiuDay al Parc del riu del Prat de Llobregat. Hi haurà música en directe, tallers per als infants, inflables, batucada, animació, zumba i la prova Infernal Running. 

 

Des de l'Acellec felicitem l'empresa coincidint amb aquests deu anys i els desitgem tots els èxits. Consulteu els detalls de tots els actes a través de la pàgina de Facebook de Prat Actiu!