notícies

Trobada de professionals de la cultura i les arts

14/06/2018

L’Acellec fou una de les entitats convidades divendres opassat a La Cellera de Ter (La Selva) a una trobada inèdita d'organitzacions professionals del sector de la cutura a Catalunya. Vam explicar el model de la petita i mitjana empresa defensat des de l'associació en l'àmbit de la cultura de proximitat.

El teatre de La Cellera de Ter (La Selva) va acollir divendres passat una jornada que vol copsar l’estat actual de la cultura i l’art a Catalunya a través dels seus professionals. L’entitat va tenir presència a la trobada d'organitzacions professionals, impulsada pel Consell Comarcal de La Selva. El gerent Pep Montes va explicar l’estructura de l’Acellec, la seva activitat principal, el seu paper dinamitzador dels territoris, i va posar especial èmfasi en la idea de cultura de proximitat.

Entitats participants

Més enllà de l’Acellec també van ser presents a la trobada l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, l’Associació de Professionals del Teatre per a Tots els Públics de Catalunya, l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya, l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya, l’Associació d’Actors i Directors de Catalunya, l’Associació Professional de Músics de Catalunya, la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya, les Companyies d’Arts Escèniques Professionals de Girona i la Xarxa de Festivals de Música de Catalunya.