notícies

‘Empreses que se senten menystingudes’, article al Diari de Girona

11/07/2018

Josep Maria Jou, en representació de les empreses Tot oci i Capgir, publica un article d’opinió al Diari de Girona en què denuncia la situació imposada pel Consell Comarcal del Baix Empordà, que els impossibilita optar als concursos públics de menjadors escolars que gestionaven des de fa molts anys.

Aquest dimecres 11 de juliol el Diari de Girona es fa ressò del conflicte obert a causa dels canvis en la contractació dels menjadors escolars a la demarcació de Girona. El Consell Comarcal del Baix Empordà ha decidit impedir a les empreses que gestionaven el menjador escolar en set escoles optar a la gestió del servei a partir del curs 2018-2019. Josep Maria Jou, en representació de les empreses Tot Oci (associada a l’Acellec) i Capgir, ha denunciat aquesta situació injusta, que impedeix a les AMPA contractar el servei de menjador directament, tal i com es feia fins ara. L’article Empreses que se senten menystingues ha estat publicat avui i explica un conflicte que l’Acellec fa temps que ha anunciat.

 

L’Acellec ha mantingut contactes amb els responsables del departament d’Ensenyament per tal de revisar una situació que es considera injusta perquè limita la capacitat de les petites empreses de gestionar els serveis de menjador escolar i perquè allunya la decisió sobre el servei dels centres afectats.