notícies

L’Acellec, present a la Nit de l’Empresari de Cecot

24/10/2018

La trobada empresarial de la patronal vallesana es va celebrar el dimarts, 23 d'octubre, al Teatre Nacional de Catalunya amb una àmplia representació del teixit econòmic i polític del país.

L’Acellec va participar a la Nit de l’Empresari que organitza la patronal Cecot. La trobada és una de les cites referents en l’àmbit empresarial del país i l’Acellec hi va tenir una àmplia representació en la seva condició de socis de la patronal. El president Pere Mulero va estar acompanyat per Albert Codinas, Oriol Carbonell, Martí Garcia, Charo Ballano i Jesús Poza.

 

Llista de guardonats

En el marc de la nit es van fer públics els guardonats en el marc dels premis al Progrés Empresarial 2018. L'empresari i president del Grup Moventia, Miquel Martí, va ser premiat en la categoria de Personalitat del 2018. La Cecot també va reconèixer MACSA ID (empresa més internacional), la spin-off Cebiotex de Terrassa (innovació), Dormity (comerç més dinàmic), Comser (millor jove iniciativa empresarial), Airos Gluten Free (pime responsable), Fundació Ampans (Premi Prevint), Associació Catalana de Recursos Assistencials (associació empresarial) i les empreses centenàries Mobles Lloveras i Casamitjana. Tots els guardonats van ser escollits per un jurat d'experts procedents tant de l'administració pública com del món empresarial.

La vetllada va comptar amb una àmplia representació institucional, política i empresarial en què va destacar l’assistència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.

 

Xavi Coral, com acada any, fent de mestre de cerimònies, adreçant-se als guardonats en els reconeixements Cecot, que cada any premien l'excel·lència i el progrés empresarial.

Xavi Coral, com cada any, fent de mestre de cerimònies, adreçant-se als guardonats en els reconeixements Cecot, que cada any premien l'excel·lència i el progrés empresarial.

El president de Cecot, Antoni Abad, explicant l'eix temàtic de la nit d'aquest any: l'smart society, com a mitjà per a la transformació digital i l'empoderament social.

Fotografia de grup amb tots els premiats.

Els representants de l'Acellec a l'esdeveniment. D'esquerra a dreta: Albert Codinas, vocal de la junta directiva, Pere Mulero, president, Oriol Carbonell, vicepresident del sector educatiu, Martí Garcia, vocal, Charo Ballano, vocal, i Jesus Poza, vicepresident del sector de cultura de proximitat