notícies

El conseller Bargalló, a l'entrega del Premi Colònies i Educació

25/10/2018

L’acte ‘Les colònies escolars en el sistema educatiu’ se celebrarà el proper 14 de novembre a la Casa Golferichs de Barcelona i comptarà amb la participació del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, i de la directora general de Joventut, Norma Pujol. L’accés és obert, però cal fer inscripció prèvia.

L’acte de lliurament del II Premi Interuniversitari Colònies i Educació ja té data. El proper dimecres 14 de novembre la Casa Golferichs de Barcelona acollirà l’acte Les colònies escolars en el sistema educatiu. Quina és la contribució de les colònies escolars al sistema educatiu? Serà un diàleg obert en el qual participaran el professor del departament de Pedagogia Aplicada de la UAB, col·laborador de la Fundació Jaume Bofill i membre de l’AEIRaval, Edgar Iglesias, la directora de l’Escola Tàber, Maite Roca, i la directora de La Granja, Cristina Gutiérrez.

 

Suport institucional

L’acte comptarà amb una important presència institucional. El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, i la directora general de Joventut, Norma Pujol, han confirmat que participaran en la cloenda. Donaran major relleu, d'aquesta manera, a l'entrega del premi, que enguany ha reconegut el treball Viure la diferència. Colònies inclusives, de l'estudiant d'educació social de la Universitat de Lleida, Roser Palomar.

 

Inscripcions, a punt

L’acte és obert a totes les empreses associades, però cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari. El projecte Colònies i Educació, impulsat per l’Acellec, l’ACCAC i La Confederació promou el reconeixement públic i social de la contribució de les colònies escolars a la qualitat del sistema educatiu català.