notícies

Una app per a l'Acellec

13/05/2014

Des de principis d'any estem treballant conjuntament amb l'equip del projecte KidsSery, que atén les necessitats de comunicació entre els professionals de lleure educatiu i les famílies que en són usuàries. S'ha elaborat un aplicatiu per a mòbils que permet enviar i rebre de forma personalitzada, automatitzada i amb completa seguretat, tota mena d'informacions pràctiques relacionades amb el servei. Hem establert un acord amb KidsSery per tal que l'app es pugui adaptar i atendre els requisits de cadascuna de les empreses que hi estiguin interessades, de manera completament gratuïta. Actualment s'està desenvolupant l'aplicatiu per a mitja dotzena d'empreses associades a l'Acellec i se n'hi poden afegir tantes com ho desitgin.

L'app de KidsSery pot atendre les necessitats comunicatives de serveis de menjador escolar, d'activitats extraescolars, de casals d'estiu, de colònies o de qualsevol altre servei que impliqui l'atenció d'infants menors d'edat. Els professionals que presten el servei poden comunicar-se de manera instantània amb pares i mares a través del mòbil per facilitar qualsevol informació rellevant, ja sigui explicativa sobre les activitats realitzades, ja sigui per atendre algun imprevist o incidència. La comunicació pot ser comuna per a tots els usuaris, o bé personalitzada, per informar sobre algun aspecte relatiu només al nen o nena afectat. De la mateixa manera, a través del mateix aplicatiu les families poden informar l'empresa i els seus professionals d'alguna incidència relacionada amb l'infant o demanar alguna dada o aclariment sobre el servei.

L'accés a l'aplicatiu és sempre personalitzat, amb codis d'accés limitats a la familia, i seguint els protocols més estrictes de seguretat. És garanteix, per tant, la privacitat, i s'evita qualsevol risc de difusió de la informació a través de la xarxa. Aquest aspecte és especialment rellevant, en la mesura que l'aplicatiu permet també enviar continguts audiovisuals.

Gràcies a l'acord entre KidsSery i l'Acellec, l'acccés per a les empreses associades és gratuït, ja que l'organització es finança a través de continguts publicitaris que no afecten ni s'inclouen en l'aplicatiu. Si l'estructura predissenyada de l'app és adequada per a les necessitats de l'empresa interessada, pot iniciar el seu ús de manera immediata; només cal contactar amb KidsSery per tal que facilitin codis d'accés personalitzats. En el cas que l'empresa demani o requereixi alguna adaptació de l'aplicatiu per atendre les especificitats dels seus projectes o serveis, s'inicia una col·laboració àgil per realitzar les transformacions necessàries.

Actualment, sis empreses de l'Acellec han iniciat ja la seva col·laboració amb KidsSsery. Aquelles empreses que hi estiguin interessades, només han de comunicar-ho a la gerència de l'Acellec, i en qüestió d'hores es podrà iniciar la col·laboració. En aquest enllaç trobareu informació genèrica sobre KidsSery.