notícies

Presentació a Barcelona de l’Associació Internacional de Campaments ICF

16/11/2018

L’Acellec i l’Escola Efa van participar el dijous 15 de novembre a l’acte de presentació de la iniciativa que promou l’empresa English Summer, associada a l’entitat. El president de l’associació, John Jorgeson va explicar els detalls d’un moviment que agrupa a nivell mundial professionals vinculats a campaments, colònies i activitats a l’aire lliure per a infants i joves des de 1987.

Barcelona va ser escenari de la presentació de l’Associació Internacional de Campaments ICF. L’acte va ser possible gràcies a la iniciativa de l’empresa English Summer, associada a l’Acellec, i va comptar amb la presència del director del moviment John Jorgeson. El president de l’Acellec, Pere Mulero, i la director de l’Escola Efa, Marina Civit, van assistir a l’acte per conèixer els detalls de la iniciativa. L’Associació Internacional de Campaments ICF és una organització d’àmbit mundial que agrupa diferents professionals vinculats a campaments, colònies i activitats a l'aire lliure per a infants i joves. ICF va ser fundada el 1987 per professionals que volien treballar per "un món millor a través de l'experiència a l'aire lliure", és una associació oberta a col·laboracions i a membres a diferents nivells i s'hi pot participar com associació, empresa, formador/a o persona interessada en el sector. 

 

Suport institucional

L'acte va comptar també amb la presència de Cesc Poch, director general de l'Agència Catalana de Joventut, que va remarcar la importància que es dóna a Catalunya al sector, amb gran desplegament d'instal·lacions al territori i molt arrelat a la societat, li  va donar la benvinguda en nom del Govern de la Generalitat. 

 

Podeu consultar els detalls de l’organització en aquest enllaç.