notícies

Premi per al projecte de menjadors escolars ‘Servim-nos com a casa’

27/11/2018

La iniciativa de l’empresa 7itria, associada a l’Acellec, és reconeguda en el marc dels Premis PAAS 2018 que promou l’Agència de Salut Pública de Catalunya

El projecte de menjadors escolars Servim-nos com a casa de l’empresa 7itria ha estat premiada en el marc dels Premis PAAS 2018. L’agència de Salut Pública de Catalunya organitza cada any la Jornada del Pla Integral per a la Promoció de la Salut mitjançant l’Activitat Física i l’Alimentació saludable en què es debat, reflexiona i es plantegen propostes de futur per al Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l'activitat física i l'alimentació saludable.

 

Servim-nos com a casa

La iniciativa Servim-nos com a casa s’aplica a diferents menjadors escolars de Catalunya gestionats des de 7itria, empresa associada a l’Acellec, en què es potencia el procés de creixement i adquisició d’autonomia dels infants en el menjador escolar. El projecte crea un espai d’aprenentatge, convivència i participació on l’infant és l’actor principal de l’acció educativa. En aquest enllaç podreu consultar els detalls de la iniciativa.