notícies

Els alumnes de l’Escola Efa de cursos del SOC també poden tenir el nom sentit

18/12/2018

El Servei d’Ocupació de Catalunya preveu que els alumnes dels cursos subvencionats que programen s’identifiquin amb el nom sentit i se’ls reconeguin els certificats en l’àmbit de Catalunya. Des de l’Escola Efa ja s’havia actuat en aquest sentit de manera proactiva.

Els avanços per al col·lectiu de persones transgènere i transsexuals es continuen produint en l’àmbit de la formació. El Servei d’Ocupació de Catalunya ha anunciat que els alumnes que realitzin cursos subvencionats per aquest ens públic a través d’escoles de formació com és el cas de l’Escola Efa ja poden aparèixer amb el nom sentit i se’ls reconeixen els certificats en l’àmbit català. A l’Estat, aquesta mesura encara no és vigent. Des de l’Escola Efa, en tot moment, s’ha mantingut una actitud proactiva i ja s’havia actuat en aquesta direcció abans de la mesura anunciada des del SOC.

 

Protocol d’actuació

En el següent enllaç podeu consultar el protocol d’actuació per tractar la discriminació LGTBI en l’àmbit de l’execució de les accions formatives subvencionades pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.