notícies

L’Acellec, implicada la revisió del protocol d’abusos sexuals en el sector del lleure

16/01/2019

La patronal participa en un grup de treball, juntament amb altres entitats, que revisa el document que es preveu que estigui actualitzat el proper mes d’abril. El protocol té l’objectiu de protegir els infants, adolescents i joves de situacions de risc i pretén divulgar accions per propiciar conductes saludables.

 

La Direcció General de Joventut, en col·laboració amb la fundació Vicki Bernadet, han impulsat la revisió i actualització del Protocol de prevenció dels abusos sexuals en l’àmbit del lleure a través d’un grup de treball. L’Acellec és una de les entitats que formen part d’aquest grup que han sumat esforços per actualitzar el document. El protocol es proposa protegir els infants, adolescents i joves que assisteixen a activitats de lleure de situacions en què pateixin situacions d’abús sexual i planteja accions per propiciar conductes saludables que afavoreixin relacions sanes i enriquidores.

 

Entitats col·laboradores

Més enllà de l’Acellec, participen en el grup de treball L’ACCAC, Associació Escolta de Catalunya, Esplais Catalans, Fundació Catalana de l’Esplai, Escoltes Catalans, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat.

 

Link del protocol

Consulteu el Protocol de prevenció dels abusos sexuals en l’àmbit del lleure en el següent enllaç.