notícies

Presentat el Pla d’Equipaments i Serveis Juvenils de Barcelona

01/02/2019

L’Acellec ha tingut presència a la presentació del Pla d’Equipaments i Serveis Juvenils de Barcelona (PESJove) que promou l’Ajuntament per al període 2018-2028. El document preveu prop de 30 espais l’any 2028, duplicant la xifra actual. Diferents empreses associades a l’Acellec gestionen una bona part dels equipaments i serveis més significatius de la xarxa i per això han tingut interès a seguir la presentació pública.

 

L’antiga presó Model de Barcelona ha estat l’escenari de la presentació del pla. Diferents empreses associades a l’Acellec han volgut ser presents en un acte que ha posat les bases d’un model que es convertirà, sens dubte, en referència per als equipaments juvenils. L’Ajuntament de Barcelona preveu que abans de 2028 la ciutat disposi de tretze nous equipaments juvenils i assoleixi la xifra global de 29 centres a tota la capital catalana, doblant el nombre actual.

 

El document respon al Pla d’actuació municipal 2016-2019 i al Pla d’Adolescència i Joventut que va ser presentat al plenari de l’Ajuntament el passat mes de novembre.

 

Consulteu tota la informació del PESJove a continuació.