notícies

Preinscripcions obertes per al Màster Interuniversitari Joventut i Societat

07/02/2019

Els estudis estan impartits per sis universitats públiques catalanes i són referents en el camp de la formació de professionals de la joventut i de persones interessades en la recerca en aquest àmbit. Des de l’Acellec proposem al conjunt de professionals que formeu part de les empreses que actueu en el sector de la cultura de proximitat que consulteu els detalls del màster, que és altament recomanable.

Els objectius del Màster Interuniversitari Joventut i Societat són oferir especialització avançada en la intervenció amb joves i en les polítiques de joventut i proporcionar formació avançada en recerca i estudis de joventut. Des de l’Acellec som ferms defensors de la formació i entenem que són uns estudis que aporten competències i coneixements molt útils per als professionals del sector.

 

Informació d’interès

La preinscripció està oberta fins al proper mes de setembre i el nombre de places és limitat. Una vegada acceptada la preinscripció es pot fer la matrícula. Per això hi ha establerts diferents períodes de matrícula en funció de la disponibilitat de places. El màster es porta a terme d’octubre a juliol en sessions majoritàriament els divendres a la tarda (de 16 a 21 hores) i els dissabtes al matí (de 9 a 14 hores) que seran itinerants a les sis universitats que el programen (Universitat de Girona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Lleida, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Rovira i Virgili).

 

En aquest enllaç podeu consultar tota la informació dels estudis