notícies

Només per als socis

13/05/2014

El butlletí electrònic de l'Acellec reserva una part del contingut a les seves empreses associades per facilitar informació a la qual només vosaltres teniu dret per la vostra condició de membres de l'entitat. Totes les persones, institucions, empreses, associacions i organitzacions de qualsevol tipus que reben el butlletí veuen la secció Socis al dia i els titulars de les informacions que s'hi inclouen, però no poden accedir als seus continguts. La base de dades des de la que es gestiona la distribució del butlletí, controlada des de gerència, permet donar i retirar permisos d'accés a aquest apartat. Excepte en el cas que es rebi una indicació diferent per acord de la Junta Directiva, només permet l'accés a aquesta secció als representants de les empreses associades.

En Socis al dia, per tant, trobareu informació reservada sobre avantatges i serveis als quals només tenen accés els socis, sobre gestions de caire intern de l'entitat, i sobre la interlocució amb administracions o altres organitzacions que no estiguin en situació de fer-se públiques. Per aquesta raó, és especialment important que els representants de les empreses associades que rebeu aquesta informació en feu un ús prudent i restringit. No es descarta la possibilitat de redistribuir la informació si és per una causa justificada, però és recomanable fer-ho de forma limitada.

En cap cas hi haurà informació que pugui ser sensible a efectes de la llei de protecció de dades, però sí que contindrà informacions que donen valor afegit al fet de pertànyer a l'entitat. Per preservar aquest valor i per fer atractiva la possibilitat d'associar-se a l'Acellec, és important fer un ús prudent dels continguts de la secció.