notícies

Activitat intensa al Saló de l’Ocupació per donar a conèixer el lleure i la cultura

22/03/2019

L’Acellec ha tingut un paper destacat al Saló de l’Ocupació Juvenil que s’ha celebrat a Barcelona el 21 i 22 de març. L’entitat ha fet una presentació del sector amb una xerrada en format de taula rodona, amb la participació d'empreses associades com Eix Estels, Lleure dosmil, FRoca i Anèl·lides. A més, ha programat tallers en format de joc per donar a conèixer el sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat als joves a qui se’ls ha ofert orientació de manera personalitzada.

L'Acellec ha aprofitat l’esdeveniment com una bona oportunitat per situar el sector del lleure educatiu en un espai de centralitat de l'activitat econòmica del país, i ha estat al costat d'altres sectors empresarials, amb tota normalitat. Hem sigut presents al saló amb un estand propi que ha ofert ajuts i assessorament a tots els visitants al llarg de dos dies intensos i carregats d'activitat i contactes.

Les empreses associades que ho han desitjat han facilitat materials gràfics i informació per distribuir durant tota la durada del saló i s'han incorporat nombrosos CV a la borsa de treball de l'Acellec.

 

 

L’Acellec també ha estat en contacte amb orientadors de nombrosos Ajuntaments de Catalunya que han tingut presència al saló per explicar-los el sector, el treball en xarxa amb les administracions i les possibilitats d’inserció del col·lectiu de joves.