notícies

El perfil anònim @tecnicdjoventut publica un pamflet sobre professionals i polítiques de joventut

16/04/2019

El popular @tecnicdjoventut, un perfil anònim de twitter que estimula el debat i el diàleg sobre professionals i polítiques de joventut amb to irònic i irreverent des de fa més de quatre anys, ha publicat un pamflet en el qual exposa, sense limitació de caràcters ni filtres de correcció política, el seu pensament més trapella. L'Acellec col·labora en la distribució del llibre, autoeditat, oferint la seva seu com a punt de venda.

El cost de la publicació és de 12 euros l'exemplar, i es dedica íntegrament al finançament de l'edició. Si es produeixen beneficis, el @tecnicdjoventut els dedicarà, segons ha assegurat, a una entitat dedicada a la recerca i la investigació sobre el càncer. 

A més de l'Acellec, l'Associació Catalana de Professionals de Joventut (AcPpJ) i l'Associació de Professinals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV) vendran exemplars del pamflet a les seves respectives seus.

Segons explica al seu perfil de twitter, el @tecnicdjoventut no té cap intenció de desvelar la seva identitat, que només ha estat confiada a Pep Montes, gerent de l'Acellec i opinador també de llarg recorregut en el camp de les polítiques de joventut. Montes ha escrit un pròleg per al pamflet i ha facilitat el contacte amb les entitats que venen el llibre. 

Els interessats a adquirir el llibre, per tant, poden passar per l'Acellec (Vallirana, 69, baixos 2a de Barcelona) qualsevol matí de dilluns a divendres i les tardes dels dimarts i els dijous fins a les 18,00 hores.