notícies

Reunió amb el secretari general d’Empresa i Competitivitat

24/04/2019

L’Acellec ha explicat a Joaquim Ferrer, secretari general d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, les característiques del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat en una trobada en què també s’ha posat de manifest la preocupació per l’actual text del projecte de llei de contractes d’atenció a les persones.

La membre de la junta directiva de l’Acellec, Maite Arnó, i el gerent de l’associació, Pep Montes, han explicat a Joaquim Ferrer la dimensió i el caràcter central que tenen les petites i mitjanes empreses representades per l’Acellec al sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat. En paral·lel, s’ha fet palesa la preocupació de les empreses associades a l’Acellec per l’actual text del projecte de llei de contractes d’atenció a les persones que discrimina la petita i mitjana empresa per afavorir formes jurídiques de l’anomenat tercer sector sense tenir en compte criteris de qualitat en la prevenció dels serveis.

 

Establir col·laboracions

En el marc de la trobada, s’ha plantejat la possibilitat d’establir col·laboracions entre l’Acellec i el departament d’Empresa i Competitivitat per promoure l’emprenedoria en el sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat arreu del territori, a través de les àrees locals de promoció econòmica. També s’ha acordat explorar vies per fer més visible un sector econòmic, que malgrat tenir una dimensió rellevant i formar part d’un àmbit amb demanda creixent de servei per part de la societat, continua essent poc reconegut.