notícies

La plataforma ‘Polièdrica’ es torna a activar

30/04/2019

Des de l’Acellec es valora positivament que la plataforma d’informació i diàleg sobre el món artístic, cultural, educatiu i comunitari es torni a activar després de tres anys d’inactivitat. El moviment proposa crear comunitat al voltant de la intersecció entre el món de l’educació i la cultura a través d’un projecte de micromecenatge.

La plataforma d’informació i diàleg sobre el món artístic, cultural, educatiu i comunitari, Polièdrica, torna a activar-se després d’un silenci de tres anys. La iniciativa es defineix com un node informatiu, de coneixement i debat, i es dedica a difondre articles d’opinió i divulgatius, reportatges, entrevistes, glossaris i editorials, treballant en xarxa i promovent l’intercanvi i la compartició de coneixement. Compten amb més d’un miler de referències documentals i reinicien ara la seva activitat per eixamplar encara més aquest fons, amb la voluntat de crear comunitat al voltant de la intersecció entre el món de l’educació i la cultura.

 

Projecte de micromecenatge

Polièdrica anuncia millores en els continguts, en la navegabilitat i en les possibilitats d’interactuar, gràcies a una nova proposta que, segona avancen, serà més sostenible. Per aconseguir-ho proposen un projecte de micromecenatge a través de la plataforma Goteo i en aquest enllaç es pot consultar tota la informació del projecte. Des de l’Acellec us proposem que hi doneu suport i que ajudeu a sumar esforços per fer-la realitat, ja que necessiten un finançament mínim abans del proper 2 de juny per fer les primeres accions.