notícies

Rosa dels Vents col·labora amb el projecte Invulnerables

12/07/2019

L'empresa associada a l'Acellec ha becat a 30 infants perquè puguin gaudir de les colònies d'estiu.

Trenta nens i nens del projecte Invulnerables, promogut per Sor Lucía Caram, han pogut gaudir aquest mes de juliol de les colònies d’estiu de manera gratuïta gràcies a la col·laboració de Rosa dels Vents, empresa associada a l'Acellec.

El projecte Invulnerables lluita contra la pobresa infantil entenent el lleure com un element indispensable per al desenvolupament i la felicitat dels infants. Aquesta visió compartida del paper del lleure en la infància ha estat l’element clau de la col·laboració. L’experiència de les colònies aporta molts beneficis al desenvolupament de les criatures, reforçant la seva autonomia i autoestima, i les habilitats per relacionar-se amb el seu entorn.

Coincideixen Laura Gil, coordinadora del projecte des de la Fundació La Caixa, i Sor Lucía Caram, en el fet que s’ha vist un gran canvi en el comportament dels nens i nenes, i en què realment aquests dies de colònies han marcat “un abans i un després” en el seu creixement. Sor Lucía Caram, en un vídeo d’agraïment a tot l’equip humà de Rosa dels Vents ha afirmat que el fet que hi hagi “gent professional que escolta els nens i els acompanya, no té preu.”

Aquest és sense dubte el vessant més social d’un estiu en què milers de nens i nenes gaudiran de les colònies i aprendran valors tan importants com el treball en equip, la solidaritat i l’empatia. Per a Rosa dels Vents és una gran satisfacció que s’hagin sentit a gust a les seves colònies. L'empresa valora molt positivament el fet d'haver contribuït al seu desenvolupament personal i haver col·laborat en la creació de records entranyables.