notícies

Mes de 200 professionals inscrits a la segona edició del Kid's Innovation Day

20/11/2019

L'esdeveniment l'organitza el Kid's Cluster, un conjunt d'empreses de diferents sectors que tenen com a objectiu comú la prestació de serveis i productes al món infantil i familiar, que aposta de manera estable per la innovació, la millora de la qualitat en les seves propostes i l'aprofitament de sinèrgies del mercat. Algunes empreses de l'Acellec en formen part.

El Kid's Innovation Day promou la reflexió a l'entorn de l'actualitat i el futur del sector infantil i familiar. Es preveu que a l'edició d'aquest any, que tindrà lloc el 28 de novembre,  hi assistiran més de 200 professionals de l'alimentació, l'educació, el turisme, el joc y la joguina, el lleure educatiu i familiar i serveis d'oci, el món editorial, l'audiovisual, el materal escolar, la salut i el màrqueting, entre molts d'altres.

La primera edició de l'esdeveniment va tenir lloc el 2018, amb l'objectiu de generar sinèrgies entre les organitzacions participants y detectar oportunitats en l'entorn dels reptes que comparteixen a través d'una jornada inspiradora i transformadora. En la segona edició s'ha estructurat la trobada en diferents àmbits per incentivar la interacció entre els assistents. Es prestarà especial atenció a la innovació, tendències internacionals, la tecnologia i la digitalització, la gestió del temps, la comunicació digital, els hàbits saludables i els nous canals de venda i educació, entre d'altres.

Totes les empreses associades a l'Acellec poden accedir a la inscripció amb un 40 per cent de descompte, mercès a un acord i a la relació estable que manté l'organització patronal i el Kid's Cluster. Podeu accedir a tota la informació de l'esdeveniment a través d'aquest enllaç.