notícies

Els projectes Pensa i Pensa i Colònies a Port Aventura, aportacions de les empreses Acellec al Kids' Innovation Day

28/11/2019

La proposta de colònies a Port Aventura impulsada per English Summer i el projecte contra el malbaratament alimentari Pensa i Pensa, de Campos Estela i Eix Estels van ser dues de les iniciatives que es van presentar en la trobada sobre innovació en el sector dels serveis a la infància i la familia que impulsa el Kid's Cluster. Va tenir lloc al Campus de la Universitat Pompeu Fabra, el dijous, 28 de novembre.

L'Acellec va tenir una intensa i destacada presència a la jornada, i empreses com Tasca, Projectes Socioculturals, Duna Educació, English Summer, Teno o Eix Estels  van fer ús dels espais de networking que caracterítzen aquesta iniciativa, pionera a Catalunya i observada amb atenció des de la resta de l'estat i Europa. 

L'esdeveniment l'organitza el Kid's Cluster, un conjunt d'empreses de diferents sectors que tenen com a objectiu comú la prestació de serveis i productes al món infantil i familiar, que aposta de manera estable per la innovació, la millora de la qualitat en les seves propostes i l'aprofitament de sinèrgies del mercat. 

El Kid's Innovation Day promou la reflexió a l'entorn de l'actualitat i el futur del sector infantil i familiar. En l'edició d'aquest any hi va tenir una presència destacada la xef Carme Ruscalleda, que va parlar de la qualitat dietètica dels serveis als infants i de l'aprofitament educatiu dels hàbits alimentaris. També hi va fer una interessant xerrada Eduard Vallory, responsable d'UNESCO Catalunya i impulsaor del projecte Escola Nova 21. En conjunt hi van assistir més de 200 professionals de l'alimentació, l'educació, el turisme, el joc y la joguina, el lleure educatiu i familiar i serveis d'oci, el món editorial, l'audiovisual, el material escolar, la salut i el màrqueting, entre molts d'altres.

La primera edició de l'esdeveniment va tenir lloc el 2018, amb l'objectiu de generar sinèrgies entre les organitzacions participants y detectar oportunitats en l'entorn dels reptes que comparteixen a través d'una jornada inspiradora i transformadora.