notícies

Projecció de la pel·lícula ‘Sense sostre’ per a les empreses associades

04/03/2020

L’Acellec dona a conèixer entre el conjunt de professionals de les empreses associades una pel·lícula que combina creació artística i compromís social i que va comptar amb la implicació de l’entitat per fer possible la seva producció.

El proper dimecres 25 de març a les 18.30 el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc serà l’escenari de la projecció de la pel·lícula Sense sostre. L’acte, adreçat al conjunt de professionals de les empreses associades a l’Acellec, vol donar a conèixer un film que ha estat una de les estrenes més destacades de la producció cinematogràfica catalana els darrers mesos. La cinta dona protagonisme al sensellarisme, una realitat que continua existint en l’actualitat, però a la qual la societat no li presta atenció.

 

Espai de col·loqui

La projecció de la pel·lícula comptarà amb un espai posterior de col·loqui amb la participació dels dos directors de la cinta. Pep Garrido, un dels formadors de referència de l’Escola Efa, conversarà amb Xesc Cabot. L’acte és exclusiu per als treballadors i treballadores de les empreses associades a l’Acellec i per als col·laboradors de l’entitat. En aquest enllaç podreu confirmar la vostra assistència.