notícies

Eix Estels proposa el primer campament d'estiu tecnològic per a nenes

06/03/2020

Una iniciativa de l’empresa Eix Estels, el centre Barcelona Supercomputing Center-Centre Nacional de Supercomputació (BSC) i la Universitat Politècnica de Catalunya-Barcelona Tech (UPC) promourà aquest estiu l’interès de les alumnes de secundària per a la tecnologia.

Tecnogirls són uns campaments d’estiu organitzats per Eix Estels, empresa associada a l’Acellec, que inclouran activitats dissenyades i dirigides pels equips del BSC i de la UPC. Els projectes tecnològics tindran com a eix temàtic el canvi climàtic i la sostenibilitat fent difusió del desenvolupament tecnològic que ajuda a preservar el planeta i revertir el canvi climàtic. S’adreça a nenes d’entre 12 i 16 anys que estudiïn ESO i fins a primer de Batxillerat amb l’objectiu de despertar-los l’interès per les carreres cientificotècniques.

 

Experiència complerta

Més enllà de participar als tallers pràctics i activitats lúdiques de l’estiu, cada dia les participants tindran l’oportunitat d’escoltar i compartir el dinar amb una professional experta en l’àmbit tecnològic, que explicarà la seva experiència i les seves vivències al sector.

 

Eix Estels

Eix Estels és una empresa amb més de 25 anys d’experiència que compta amb 150 cases de colònies, majoritàriament a Catalunya, a través de les quals ofereix un programa educatiu d’oci i de lleure que és referent.