notícies

Circdejocs presenta la nova producció 'Clown power, totes som pallasses'

15/09/2020

Es tracta d'un espectacle pensat per a tots els públics amb màgia, poesia, jocs, música en directe, humor i amor. Circdejocs compta amb una àmplia experiència en els espectacles de carrer

L'empresa Circdejocs, associada a l'Acellec, aposta per la cultura aquesta temporada de tardor i ha presentat la seva nova producció Clown power, totes som pallasses. És un muntatge de carrer pensat per a tots els públics que inclou màgia, poesia, jocs, música en directe i grans dosis d'humor i amor. L'espectacle es planteja despertar el públic i animar-lo a viure feliç a través dels personatges Super Clenings Clowns i els seu Clown Power.

 

L'empresa

Circdejocs compta amb una àmplia experiència donant forma a espais creatius, a través del lleure, la cultura, la festa i la educació. El seu objectiu és potenciar, promoure i difondre el món de les instal·lacions de joc familiar, l'animació familiar, el teatre per a tots els públics, el circ al carrer,  i els jocs amb tots els seus valors per fer canvis en la vida cultural, social i econòmica del país. Formada per un grup de professionals que creuen amb les persones com a generadores de canvi i creació d'un món més relaxat, just, coherent, solidari, compromès, responsable i ecològic.