notícies

L’Acellec explicarà les oportunitats laborals del sector al Saló de l’Ocupació

18/09/2020

Dilluns al matí l’Acellec donarà a conèixer les oportunitats de feina que ofereixen les empreses del lleure educatiu i la cultura de proximitat a l’espai Talent Arena

Aquest proper dilluns 21 de setembre de les 10 del matí a les 12 del migdia l’Acellec aprofitarà l’aparador del Saló de l’Ocupació de Barcelona per donar a conèixer les oportunitats laborals del sector. Les empreses Eix Estels, Anèl·lides, Edukative, QSL i CircdeJocs seran a l’espai Talent Arena, al punt Speakers’s corner del certamen en un debat obert per explicar al públic els perfils professionals amb què compten i les principals sortides laborals que ofereixen. La intervenció de l’Acellec estarà encapçalada pel gerent de l’entitat, Pep Montes, que farà una explicació inicial de la situació del sector en el context actual.

 

Una oportunitat laboral

L’espai Talent Arena es presenta sota el títol Vols treballar en el sector del lleure? amb la  voluntat de donar a conèixer els perfils més demandats, les competències que es requereixen i les claus per treballar-hi. En aquest enllaç podeu consultar tota la informació d’aquest espai.

 

Saló de l’Ocupació

El Saló de l’Ocupació, que aquest any es presenta amb el lema Reactivem Barcelona,  tindrà lloc del 21 al 23 de setembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.