notícies

L'Acellec compta amb un grup de treball específic sobre robòtica educativa

21/10/2020

És un tema que cada vegada genera més interès en les activitats de lleure i des de l'Acellec es valoren molt positivament iniciatives com els premis Bitbot Challenge 2020 que han reconegut algunes de les activitats de lleure d'aquest estiu relacionades amb la tecnologia

L'Acellec compta amb un grup de treball específic sobre les possibilitats de la robòtica en matèria educativa. L'entitat ha vist com la tecnologia es guanya un espai i adquireix cada vegada més protagonisme com a fil conductor de les activitats de lleure. En aquest sentit, l'Acellec valora molt positivament iniciatives com els premis Bitbot Challenge 2020 que han reconegut els casals d'estiu de temàtica tecnològica.

 

Reconeixement institucional

Els premis compten amb el reconeixement del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, amb la col·laboració de la Fundació i2cat i tenen el seu origen en el programa DonaTIC. El Bitbot Challenge 2020 ha tingut com a temàtiques principals la programació o robòtica educativa, la fabricació digital, la ciberseguretat i el ciberactivisme digital.