notícies

KidsSery, l'app del lleure

11/06/2014

Ja fa gairebé dos mesos que es van iniciar els contactes amb l'equip de KidsSery, i l'aplicatiu per millorar el servei de les empreses de l'Acellec a les families està gairebé a punt de posar-se en marxa. Dues empreses (Divertalia i Lleure 2000) el posaran en pràctica com a prova pilot de manera immediata amb les seves colònies i casals d'estiu, i altres sis estan preparant els seus projectes per incorporar-lo a partir del mes de setembre, en activitats extraescolars, serveis de menjador escolar i colònies escolars. Seran 7itria, Eix Estels, Darte, Nou Idiomes, M'penta i Triki Nyaki.

L'experiència de totes aquestes empreses servirà com a prova pilot i permetrà que la resta s'hi puguin incorporar sense dubtes. Un cop finalitzi la fase inicial de posada en marxa, que es tancarà al llarg del mes de juny, els responsables de KidsSery es posaran en contacte amb vosaltres per proposar-vos la incorporació al sistema. Òbviament, la participació és opcional, però heu de tenir en compte que el servei és gratuït i que es finança a través de serveis publicitaris que no interfereixen en l'aplicatiu ni en la relació amb les families.

L'app KidsSery permet mantenir un contacte directe, quotidià, immediat i molt fluïd amb els pares i mares dels infants i joves que participen a les activitats. Si se'n fa un ús adequat simplifica les comunicacions amb les families, els aporta un entorn de seguretat que pot arribar a ser superior al de l'habitual correu electrònic, i multiplica les opcions de servei i informació que oferiu als vostres usuaris.