notícies

L’ICUB transforma els ‘Premis Barcelona 2020’ en beques per a creadors, micro i petites empreses del sector

28/12/2020

L’Ajuntament de Barcelona programa uns ajuts de caràcter excepcional per fer possibles projectes de creació, recerca i innovació en els àmbits de la cultura, l’educació i la ciència que s’adrecen també a les petites i micro empreses associades a l’Acellec. L’Institut de Cultura ha transformat els Premis Ciutat de Barcelona aquest 2020 per reactivar un sector que ha estat castigat fortament per la crisi sanitària i ha estat sempre en lluita constant contra la precarietat.

 

L’objectiu d’aquestes beques és ajudar a pal·liar els efectes de la crisi sanitària experimentada durant el 2020 i promoure iniciatives que contribueixin a mantenir el dinamisme i lideratge cultural, científic i educatiu de Barcelona a través de la innovació en cadascun d'aquests àmbits. En total s’atorgaran 225 beques per un import global d'1,6 milions d'euros, repartides en tres àmbits, quatre línies i quinze modalitats. La convocatòria és especialment interessant per a les empreses associades a l’Acellec i també per a artistes, creadors o professionals de la cultura que són usuaris dels equipaments, centres cívics i centres culturals que gestionen les empreses que pertanyen a l’Acellec.

 

Detall dels ajuts

Podeu consultar tots els detalls de la convocatòria en aquest enllaç. El termini per presentar les sol·licituds serà vigent del 30 de desembre al 17 de febrer.