notícies

L’Acellec celebrarà l’assemblea anual el proper 25 de maig

13/05/2021

La trobada serà en format semipresencial a la seu de PIMEC, en què es comptarà amb la participació del secretari general de la patronal, Josep Ginesta, i també servirà per presentar la nova plataforma digital que ha promogut l’Acellec per a les empreses associades.

El proper dimarts 25 de maig és la data fixada per a l’Acellec per a la celebració de l’assemblea anual de l’entitat. L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura recupera la presencialitat aquest any i reunirà un total de 25 empreses associades de manera presencial a la seu de PIMEC (carrer Viladomat 174, de Barcelona). La resta de participants podran seguir l’assemblea a través d’internet.

 

Nova plataforma digital

La trobada també servirà per presentar els detalls de la nova plataforma digital impulsada per l’Acellec que donarà servei a les empreses associades i també es debatran altres qüestions d’interès com és la classificació professional del sector i com s’ha de traslladar al conveni sectorial.

 

L’assemblea comptarà amb la participació del secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, i del subdirector de Programes del Consorci per a la Formació Contínua, Àlex Lobaco.