notícies

Els Guardons de l’Esport inclouen una categoria per a projectes d’educació i esport de lleure

23/09/2021

L’Acellec fa difusió dels premis de la Fundació Catalana per a l’Esport i anima les empreses associades a presentar els seus projectes. El termini per presentar les propostes acaba el 30 de setembre

L’Acellec fa una crida a les empreses associades perquè participin dels Guardons de l’Esport que promou la Fundació Catalana per a l’Esport amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Els premis són un reconeixement a aquelles persones, entitats i projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, gràcies a l’esport i/o activitat física treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat.

 

Sis categories

Més enllà de la categoria Educació i esport de lleure, també hi ha les categories següents: Foment i difusió dels hàbits i valors de l’esport, Esport català al món, Igualtat d’oportunitats, Investigació i recerca i Excel·lència, innovació i sostenibilitat.

 

Informació

Podeu consultar tota la informació dels guardons a través de la pàgina web www.guardons.cat, que també funciona com a eina per presentar les candidatures.