notícies

El Festival Internacional Solidari d’Oralitat torna dissabte a Barcelona

14/10/2021

El centre cívic Trinitat Vella programa dissabte a la capital catalana la tercera edició d’un certamen que promou l’intercanvi, la recuperació i l’enriquiment de la memòria individual i col·lectiva dels pobles, fomenta la diversitat i la multiculturalitat i promou la sostenibilitat ecològica

El FISO, Festival Internacional Solidari d’Oralitat, torna aquest dissabte a Barcelona en el marc de la tercera edició. Promogut per les agrupacions artístiques El Teatre de la Manovella, Associacions SERES i la plataforma KraKARToa es programa tota una jornada amb tallers i espectacles per estimular la creació artística comunitària.

 

Tradició oral

El festival posa en valor múltiples expressions d’oralitat de diferents grups ètnics, col·lectius en risc d’exclusió social, col·lectius d’artistes, associacions comunitàries i veïns i veïnes de diferents sectors de Barcelona, a través de disciplines artístiques relacionades amb la paraula com poden ser la poesia, el teatre, la narració oral, l’humor, les titelles o la màgia, entre d’altres.

 

Per accedir al FISO, que té com a lema La diversitat en la convivència, caldrà reservar prèviament a través del correu electrònic festivalfiso2021@gmail.com. A la pàgina web de la companyia teatral La Manivela podreu consultar tota la informació del festival.