notícies

Tarragona acollirà el Congrés Internacional de Campaments i Colònies

01/04/2022

L’empresa English Summer, associada a l’Acellec, promou l’organització d’un esdeveniment que comptarà amb la participació de més de 700 professionals de l’educació en el lleure de més de 120 països la tardor de l’any vinent al centre de convencions de PortAventura World.

Del 4 al 8 d’octubre de 2023 Tarragona serà la seu del Congrés Internacional de Campaments i Colònies. La candidatura catalana de l’esdeveniment Internacional Camping Congress (ICC) ha estat impulsada per l’empresa English Summer, associada a l’Acellec, i es preveu que la trobada compti amb la participació de més de 700 professionals de l’educació en el lleure de més de 120 països. El congrés se celebrada cada tres anys i té com a objectiu compartir l’experiència de les colònies i els campaments, descobrir noves tendències i serà també un gran aparador perquè Catalunya expliqui al món el model de les colònies i les activitats del lleure que s’aplica amb èxit i que compta amb una gran tradició. 

 

Trobada itinerant

El congrés és itinerant i fins ara s’ha celebrat amb èxit al Canadà, Estats Units, Rússia, Japó, Austràlia, Hong Kong i Turquia. El centre de convencions de PortAventura World acollirà el congrés que tindrà com a eslògan Fent pinya. Durant els pròxims mesos s’organitzaran diferents trobades a nivell nacional i estatal amb agents privats i institucions públiques per rebre suport i col·laboració per impulsar l’esdeveniment.

 

L’acord per fer possible la celebració del congrés a Tarragona ha estat signat davant els mitjans de comunicació pel director general de Portaventura World, Fernando Aldeoca, la directora de Portaventura Business & Events, Laura Valdeolivas, i la representant de l’International Camping Fellowship (ICF), Carolina Fleix Wright.