notícies

Convocatòria oberta per participar al setè Premi Culturama

13/04/2022

L’Acellec fa una crida a les empreses associades perquè optin a aquest reconeixement pioner a l’Estat que premia aquells projectes d’innovació social en l’àmbit de la joventut i la cultura.

Impulsat per l’entitat valenciana Culturama el premi té com a objectiu donar a conèixer projectes innovadors en l’àmbit juvenil que fomentin el desenvolupament comunitari prenent de referència elements com l’art i la cultura, especialment la producció contemporània. L’Acellec fa una crida a les empreses associades que treballin en projectes de joventut i de proximitat que optin a aquest reconeixement, que és pioner al conjunt de l’Estat.

 

Convocatòria oberta

La convocatòria està oberta fins al 20 de juny i la dotació econòmica per al projecte guanyador és de 1.000 euros, mentre que també hi haurà la menció honorífica Rafa Vallès, amb una dotació econòmica de 400 euros, i un màxim de dos accèssits, dotats amb 350 euros cadascun. Podeu consultar les bases completes a través d’aquest enllaç. El guardó culminarà amb una jornada de presentació pública dels projectes finalistes, el lliurament del premi i la posterior edició l’any vinent d’una publicació que recollirà les experiències més destacades d’aquest any.