notícies

L’Acellec estrena la segona edició dels webinars de l’Associació Catalana de Professionals d’Antropologia

20/04/2022

‘Què podem aportar les antropòlogues en el camp del lleure, la cultura de proximitat i l’educació no formal? és el títol de la sessió que protagonitzarà el gerent de l’Acellec, Pep Montes el pròxim dijous 28 d’abril a les 18.00 hores.

Aquest mes d’abril es dona el tret de sortida a la segona edició dels webinars Les competències professionals de l’antropologia que organitza l’Associació Catalana de Professionals d’Antropologia. L’Acellec estrenarà les xerrades que es podran seguir a través d’internet amb una sessió que reflexionarà sobre les aportacions que els professionals de l’antropologia poden fer als àmbits del lleure, la cultura de proximitat i l’educació no formal.

 

Les sessions continuaran els dies 5 de maig (Antropologia als mitjans de comunicació?, amb la participació de Guillermo Soler), 12 de maig (Quines són les competències professionals de l’Antropologia?, a càrrec de Pepi Soto) i el 19 de maig (Quin és el nostre valor? Perspectives i experiències per valorar els honoraris en consultoria i projectes amb la intervenció de Meritxell Virgili).

 

Inscripcions obertes

Les inscripcions per seguir les sessions a través d’internet estan obertes i es poden sol·licitar a través de la pàgina web de l’Associació Catalana de Professionals d’Antropologia www.acpantropologia.cat