notícies

Es presenta la guia 'Joves i mirades diverses', elaborada per l'empresa QSL i el Col·lectiu i+

26/05/2022

Associada a l’Acellec, l’empresa ha elaborat aquesta guia per encàrrec de l’Agència Catalana de Joventut i es presentarà a Barcelona dimarts de la setmana vinent.

El Centre LGTBI de Barcelona, situat al número 22 del carrer del Comte Borrell, serà l’escenari dimarts de la setmana vinent a les 18 hores de la presentació de la guia Joves i mirades diverses. Guia per a una educació afectivosexual amb mirada interseccional que ha elaborat l’empresa QSL Serveis Culturals. Associada a l’Acellec, l’empresa ha treballat amb un document que ha estat encarregat per l’Agència Catalana de Joventut. 

 

Ponència i debat

La presentació de la guia comptarà amb la presència dels seus autors (Carolina Astudillo i David Sánchez) i la benvinguda de la directora general de l’Agència Catalana de Joventut, Núria Ramon Pérez. En paral·lel, es programarà la ponència La urgència de la mirada interseccional en l’educació afectivosexual: Quin és el rol professional? Com succeeixen les relacions de poder en els espais educatius? Estem construint espais (in)segurs? i un diàleg a càrrec de Rosa Ehizele Ozgul, jove estilista, model, creadora de continguts i experiments visuals, i Kenza Benzidan, professional, tallerista i formadora en educació afectivosexual i en interseccionalitat.

 

L’accés a la presentació de la guia és obert al públic i s’adreça als professionals, empreses i administracions que treballen en l’àmbit de l’educació i la joventut.