notícies

L’assemblea anual de l’Acellec se celebrarà dimarts

09/06/2022

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura presentarà el nou local en el marc de la trobada anual que comptarà amb les intervencions del secretari d’Infància, Adolescència i Joventut del Departament de Drets Socials, Alexis Serra, i del consultor en matèria de sostenibilitat Adrià Gelabert.

                                                                                                  

Dimarts de la setmana vinent a les 9.30 del matí es donarà el tret de sortida a l’assemblea anual de l’Acellec que recupera la presencialitat i permetrà presentar públicament a totes les empreses associades el nou local de l’entitat, ubicat al carrer Ramon Turró, 71, de Barcelona.

 

Suport institucional i sostenibilitat

L’assemblea comptarà amb la intervenció inicial del president de l’Acellec, Pere Mulero, que donarà la benvinguda als assistents i donarà pas a la intervenció del secretari d’Infància, Adolescència i Joventut del Departament de Drets Socials, Alexis Serra. Serra posarà de relleu l'alta implicació del sector del lleure educatiu i sociocultural amb els serveis públics adreçats a infants i joves.  A continuació, intervindrà Adrià Gelabert, expert i consultor en medi ambient i sostenibilitat. La importància que està prenent la sostenibilitat a tots els nivells i en tots els sectors d’activitat es converteixen en nous reptes per a moltes organitzacions que, malgrat tenir els factors ambientals en molta consideració, s'adonen que tenen encara, per davant, molt camí per córrer. Veurem com pot afectar aquest nou paradigma al sector del lleure i de quina manera pot contribuir alhora a avançar col·lectivament en els desafiaments globals que afrontem com a humanitat.

 

 

 

 

 

 

El bloc més formal de l’assemblea en què s’aprovarà el pressupost i altres detalls del funcionament de l’entitat serà d’11 a 13.30 hores.

 

Inscripcions

Les inscripcions per assistir a l’assemblea anual estan obertes per a les empreses associades i es poden fer a través d’aquest enllaç.

La sessió s'emetrà en streaming, i es podrà seguir a través de youtube, incloses les intervencións del Secretari Alexis Serra i del ponent Adrià Gelabert. Per fer-ho només caldrà connectar amb el següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=Vi6eFVshM4w

Finalment, a partir de les 14.00 hores es programarà un dinar en format de networking per tal que les empreses associades es coneguin i tinguin l’oportunitat de col·laborar en diferents projectes.