notícies

L’Acellec mobilitzarà més de 20.000 infants i joves en la campanya d’estiu de lleure

20/06/2022

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura espera igualar i superar les xifres del 2019 i poder organitzar la primera campanya real després de la situació de pandèmia

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec) mobilitzarà més de 20.000 infants i joves en el marc de la campanya d’estiu de lleure. A les portes del final de curs, les empreses associades a l’Acellec ultimen els detalls d’una campanya de colònies i casals d’estiu que es preveu que superi les xifres de 2019 i que s’espera que, efectivament, sigui la primera 100% normal després de la situació de pandèmia. Tot i que les previsions per a la campanya de l’any passat eren positives, l’alta incidència de contagis i l’alt nombre de confinaments van originar moltes dificultats de tipus logístic i organitzatiu i de substitució de personal que van acabar fent que fos un estiu complicat per al sector del lleure educatiu.  

 

Més de 100.000 pernoctacions

A partir de la darrera setmana de juny i fins a principis de setembre l’Acellec calcula que es produiran 105.000 pernoctacions a les cases de colònies. En paral·lel, també s’han de tenir en compte les 60.000 inscripcions als casals, campus esportius, activitats temàtiques i altres instal·lacions juvenils sense pernoctació.

 

Les colònies esportives, amb activitats d’aigua i els campus d’estiu d’idiomes continuen essent les activitats més demandades en una temporada en què creix l’oferta relacionada amb colònies artístiques i de robòtica i noves tecnologies.