notícies

English Summer adquireix l’empresa que gestiona l’hotel i apartaments rurals Villa Engracia, a l’Espluga de Francolí

30/09/2022

Associada a l’Acellec, l’empresa English Summer és referent en l’organització de colònies d’estiu en anglès a Catalunya. El complex que ha adquirit està format per un hotel modernista, 28 apartaments rurals, tres vil·les i una masia orientades al turisme familiar i de grups.

El grup English Summer, dedicat a l’educació en el temps de lleure i al turisme familiar, ha adquirit aquest setembre l’hotel i els apartaments Villa Engracia, ubicats a l’Espluga de Francolí. Associada a l’Acellec, amb aquesta operació de compra l’empresa, que és referent en l’organització de colònies d’estiu en anglès a Catalunya, gestionarà un complex format per un hotel modernista, 28 apartaments rurals, tres vil·les i una masia orientades al turisme familiar i de grups. L’adquisició l’empresa Balneario Villa Engracia permetrà potenciar el turisme familiar i rural de la zona que posa en valor el seu territori i el paratge natural de Poblet.

 

English Summer

Aquest any prop de 25.000 infants han passat pels centres que gestiona English Summer en el marc de les colònies escolars i aquest estiu més de 3.500 infants i joves han assistit a les seves colònies d’anglès. Actualment, English Summer disposa de diferents instal·lacions en propietat com ara Finca Vallclara, (des de 1980), Finca La Capella, Poblet (1987), Finca Tamarit (1998), Finca Prades (2004) i, a partir d’ara, també gestionarà l’Hotel i apartaments Villa Engracia.