notícies

L’empresa Anèl·lides participa al programa ‘La recepta perduda’ de TVE a Catalunya

13/10/2022

Associada a l’Acellec, l’empresa està especialitzada en l’educació i divulgació ambiental marina de la costa catalana. El programa de TVE difon la biodiversitat de la costa barcelonina en un capítol que explica els secrets de l’elaboració del suquet de peix.

L’empresa Anèl·lides ha participat al darrer programa La recepta perduda que recupera plats de la cuina tradicional catalana a través de TVE a Catalunya. El darrer capítol d’aquest espai, presentat per l’actriu Sílvia Abril, s’ha aturat a les platges de la Barceloneta per veure l’elaboració del suquet de peix i per descobrir la biodiversitat de la costa de la capital catalana. Andrea Comaposada, responsable d’Anèl·lides, ha bussejat amb Sílvia Abril per la Barceloneta on ha quedat palès que la riquesa d’espècies i animals marins no té res a envejar a la Costa Brava.

 

Snorkel

Anèl·lides està especialitzada en l’organització d’activitats aquàtiques lúdiques per a totes les edats a través de les quals dona a conèixer la biodiversitat marina del Mediterrani. Destaquen les sortides guiades d’snorkel per la costa catalana. A través de la seva pàgina web, podreu descobrir millor la seva activitat.