notícies

Matí de reunions amb els grups d’ERC, PSC i Ciutadans al Parlament de Catalunya

20/10/2022

L’Acellec trasllada als grups polítics les propostes per esmenar la proposició de llei del tercer sector que es tramita al Parlament de Catalunya i que deixaria en una situació molt dèbil les petites i mitjanes empreses.

L’Acellec ha estat aquest matí al Parlament de Catalunya on s’ha reunit amb els grups parlamentaris d’ERC, PSC i Ciutadans per traslladar-los les seves esmenes a la proposició de llei del tercer sector que es tramita aquesta tardor a la cambra catalana. L’Acellec reivindica que tal i com està plantejada la proposició de llei es margina i es deixaria en una posició molt feble les petites i mitjanes empreses. Des de l’Acellec s’ha rebut una bona resposta per part de totes les formacions polítiques que han estat receptives als plantejaments de l’associació i s’han compromès a proposar l’entitat perquè assisteixi a les compareixences de la comissió d’Empresa i Treball que donarà forma al text de la llei.

 

Més reunions

Durant els propers dies, l’Acellec es reunirà amb els grups parlamentaris de Junts per Catalunya i En Comú Podem i la setmana passada també va mantenir una trobada amb el grup del Partit Popular de Catalunya.