notícies

Trobada amb el grup de Junts per Catalunya per tractar la llei del tercer sector

25/10/2022

L’Acellec continua traslladant als grups polítics amb representació al Parlament de Catalunya la necessitat d’introduir esmenes a la proposició de llei del tercer sector que discrimina les petites i mitjanes empreses.

Aquest matí l’Acellec ha continuat les reunions amb els grups parlamentaris amb representació al Parlament de Catalunya per traslladar-los les esmenes plantejades a la proposició de llei del tercer sector que es tramita aquesta tardor a la cambra catalana. El president de l’Acellec, Pere Mulero, acompanyat del vicepresident del sector de cultura de proximitat de l’associació, Albert Codinas, s’han reunit amb els diputats de Junts per Catalunya Joan Canadell i David Saldoni, respectivament.

 

Des de l’Acellec, s’ha obtingut una sintonia plena als plantejaments fets per evitar que la proposició de llei del tercer sector acabi deixant en una situació molt feble les petites i mitjanes empreses. Des del grup parlamentari de Junts per Catalunya també s’han compromès a proposar l’entitat perquè assisteixi a les compareixences de la comissió d’Empresa i Treball que donarà forma al text de la llei.

 

Més reunions

Durant els propers dies, l’Acellec es reunirà amb els grups parlamentaris d’En Comú Podem. Darrerament, també s’han mantingut trobades amb els grups d’ERC, PSC, Ciutadans i Partit Popular de Catalunya.