notícies

L’Acellec participarà a Cardedeu a la trobada de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural

03/11/2022

#CulturaenXOC és un espai en què es reflexiona, s’aprèn i es comparteix coneixement sobre noves tendències en gestió cultural. La trobada surt de Barcelona per primera vegada i aquest any comptarà amb la participació de l’Acellec en el marc d’una taula rodona sobre el conveni sectorial.

L’Associació de Professionals de la Gestió Cultural organitza el 12 de novembre a Cardedeu una nova edició de #CulturaenXoc, la trobada de professionals de la gestió cultural per treballar, crear i imaginar el sector des d’una perspectiva compartida. La jornada vol ser participativa i fomentar la reflexió, l’aprenentatge i el coneixement sobre noves tendències en gestió cultural.

 

L’Acellec tindrà un paper actiu a la trobada. En aquest sentit, el gerent, Pep Montes, participarà en una taula rodona sobre convenis en l’àmbit de la gestió cultural, juntament amb Xavier Reboso, del sindicat UGT.

 

Descompte per a les empreses associades

Els representants de les empreses associades a l’Acellec es poden inscriure a la jornada amb un descompte especial (contacteu amb gerència de l’Acellec si teniu interès). Pel que fa al programa i tota la informació de la trobada, es pot consultar a través d’aquest enllaç. La jornada se celebrarà al complex Tèxtil Rase Fàbrica de Cultura de Cardedeu.