notícies

L’empresa Anthesis Lavola celebra el 40è aniversari amb l’edició d’un llibre commemoratiu

04/11/2022

Associada a l’Acellec, l’empresa ha presentat un llibre commemoratiu que recull la seva trajectòria i que fa una mirada a l’evolució de les darreres dècades d’aquelles persones i organitzacions centrades en la cura del planeta.

Una empresa amb ànima. Lavola, 40 anys impulsant la sostenibilitat és el títol del llibre editat per la consultora Anthesis Lavola, associada a l’Acellec. L’historiador Pere Colomer ha estat l’autor d’una publicació que repassa la història de l’empresa, experta en sostenibilitat. El llibre recull els principals esdeveniments i els canvis profunds que s’han produït a la societat els darrers 40 anys i que han marcat l’evolució del compromís en temes ambientals a Catalunya i la resta del món.

 

La publicació mostra com la idea de protecció de l’entorn, en un context de canvis globals i locals dels aspectes ambientals, arriba a tenir implicacions infinites i comporta un efecte transformador multiplicador. Anthesis Lavola és una consultoria que ajuda empreses i institucions i les acompanya per construir una societat més justa i respectuosa amb el seu entorn.