notícies

L'Acellec participa de nou al Saló de l'Ocupació de Barcelona

08/11/2022

L'associació ha tingut presència al certamen des dels seus inicis en què garanteix la presència del sector del lleure educatiu i sociocultural en una cita de referència per a la promoció de l'ocupació.

Aquesta setmana l'Acellec participa al Saló de l'Ocupació, que se celebrarà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. L'associació ho farà amb un estand propi tal i com ha fet des dels inicis del certamen, que és una trobada clau per a la promoció de l'ocupació entre el col·lectiu jove. Amb la seva presència, l'Acellec garanteix la visibilitat i representació del sector del lleure educatiu i sociocultural en un certaman que és referent. 

 

Servei d'orientació laboral, formació i ofertes de feina

L'Acellec divulgarà el servei d'orientació laboral gratuït, informarà sobre les entitats sòcies i farà difusió de les formacions programades els propers mesos i de la borsa de treball amb les diferents ofertes de feina publicades. En aquest sentit, des de l'Acellec es fa una crida a les empreses sòcies que ofereixin ofertes de feina o cerquin perfils professionals que contactin amb el servei d'orientació i intermediació (gemma.mediacio@acellec.cat / 625 916 464) perquè es donaran a conèixer en el marc del saló. 

 

Els principals objectius del Saló de l'Ocupació, que se celebrarà demà i dijous, són donar a conèixer al públic assistent noves oportunitats laborals, sortides professionals, assessorament i recursos per a l'orientació laboral i la recerca de feina.