notícies

L’Acellec participa de la formació de delegats i delegades de Protecció de l’Abús Sexual Infantil

15/11/2022

La delegada de l’associació, Júlia Matons, es forma en el marc de les jornades de prevenció que promou el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya per actualitzar protocols i tenir clar com actuar en aquest tipus de casos en l’àmbit del lleure educatiu.

Aquest mes de novembre l’Acellec participa dels cursos de formació que promou el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya per actualitzar els coneixements en matèria del Programa de Protecció de l’Abús Sexual Infantil. Participa en les sessions de formació la delegada de l’Acellec en aquesta matèria, Júlia Matons. En el marc de les jornades es contextualitza el marc teòric i legal de l’abús sexual infantil, s’aborden les actuacions preventives i es plantegen casos reals per afavorir la participació activa de les persones participants.

 

Informació de contacte

Totes les empreses associades a l’Acellec es poden posar en contacte amb la delegada de l’Abús Sexual Infantil (ASI) a través del telèfon 635 54 61 98 o bé a través del correu electrònic julia.social@acellec.cat en cas que visquin un episodi d’abús, tinguin dubtes o els calgui assessorament en aquesta matèria.