notícies

El pla anual de formació d’empresa i les assegurances del sector centren els dos propers webinars de l’Acellec

11/01/2023

La primera sessió donarà les claus per a l’elaboració dels plans anuals de formació per als treballadors i treballadores de les empreses i la segona sessió se centrarà en les obligacions legals en matèria d’assegurances en els àmbits del lleure i la cultura de proximitat.

L’Acellec comença el 2023 amb energies renovades i amb la programació de dues noves sessions de webinars adreçades a les empreses associades, però també disponibles per al conjunt de professionals del sector. El balanç de les sessions de formació fetes durant els darrers sis mesos de l’any 2022 ha estat molt positiu amb la participació d’una vuitantena de professionals d’una trentena d’empreses del sector.

 

Primera sessió

La primera sessió de 2023 tindrà lloc el 19 de gener i estarà dedicada a l’elaboració dels plans anuals de formació per als treballadors i treballadores de les empreses. Anirà a càrrec de la directora de l’Escola Efa, Marina Civit, que donarà les claus per planificar la programació de cursos pensats per als vostres equips, adaptats a les seves necessitats i treure profit del crèdit de què disposen totes les empreses per fer formació bonificada. L’objectiu de la sessió és donar les claus per poder aprofitar el crèdit de què disposen totes les empreses per fer formació bonificada.

 

Les assegurances

El segon webinar d’aquest inici d’any està programat per al 2 de febrer i girarà al voltant de les assegurances. Totes les empreses del sector han de tenir pòlisses de diferents tipus, tant per cobrir riscos i eventualitats generals, així com els requisits específics de cada activitat. Els responsables d’Arç Cooperativa, especialistes en assegurances ètiques i amb experiència al sector del lleure i la cultura de proximitat, impartiran el webinar a través del qual aportaran informació detallada i resoldran tots els dubtes.

 

Inscripcions obertes

Les inscripcions per a les dues sessions són gratuïtes i es poden fer a través d’aquest enllaç.