notícies

L’Acellec participa en la reunió de la patronal Cecot amb el ministre de la Presidència, Fèlix Bolaños

23/02/2023

El president de l’Acellec, Pere Mulero, assisteix a la trobada de Terrassa en què es tracten aspectes com el preu de l’energia i les dificultats per fer realitat la transició energètica, l’autonomia de les indústries i temes relacionats amb la fiscalitat i la tributació.

La Patronal Cecot, de la qual l’Acellec en forma part, ha organitzat una reunió amb el ministre de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica del Govern espanyol, Fèlix Bolaños, per tractar temes relacionats amb les pimes i la indústria. En el marc de la trobada, ha assistit el president de l’Acellec, Pere Mulero.

 

Des de CECOT s’ha traslladat al ministre les inquietuds del teixit empresarial en aspectes relacionats amb l’autonomia industrial, el preu de l’energia i les dificultats per fer realitat la transició energètica, el codi del treball, la fiscalitat i la tributació o com regular la figura de l’aprenent.

 

Bolaños ha defensat l’actuació del Govern central a través de la qual “s’ha obert una nova etapa a Catalunya amb inversions importants com el gasoducte BarMar, els ajuts al vehicle elèctric i les fàbriques de microxips”.